Villa Bergland

Menyer

Grillmeny:

  • Kontakt oss for tilretteleggelse av deres ønsker

Ta kontakt

Snitter:

  • Reker og majones
  • Røkelaks og eggerøre
  • Roastbiff og potetsalat
  • Karbonader og løk
  • Brie og pære

3 stk. snitter kr.: 235,- pr.pers
4 stk. snitter kr.: 255,- pr.pers

Tapasbord:

  • Kjøttboller i tomatsaus
  • Spansk omelett
  • Marinerte Scampi med lime og chili
  • Chorizo pølse
  • Machengo ost
  • Cerano skinke
  • Friterte potetbåter
  • Pastasalat
  • Grønn salat
  • Aioli
  • Oliven
  • Pepperball
  • Soltørket tomat
  • Brød
  • Smør

Koldtbord:

  • Spekeskinke
  • Roastbiff
  • Røket laks
  • Kald dampet laks
  • Lakserullade av røket laks med snøfrisk og friske urter
  • Grønn salat
  • Pastasalat
  • Eggerøre
  • Potetsalat
  • waldorfsalat
  • Urterømme
  • Kylling
  • Karbonader med løk
  • Diverse grønnsaker og annen garnityr
  • Grovt og fint brød
  • Smør


Velg deres ønskede 3-retters meny, og vi setter sammen pris:

 

Forretter:

  • Ørrett rullade med salat og urterømme
  • Salat med lime og chilimarinert Scampi
  • Kamskjell på salat, appelsinvinagrette, marinert tomat, ristet sesamfrø
  • toast
  • Ovnsbakt Salma laks med appelsin og koriander (bakes med rosa kjerne)
  • Rullade med St. Christina skinke, kremost og urter
  • Roastbiff av hjort med skogsbærvinagrette

Hovedretter Fisk:

  • Laks med grillet paprika, asparges og safransaus
  • Steinbit med ovnsbakte grønnsaker og kapers og grønnpepper saus
  • Breiflabb med sesongens grønnsaker og paprikasaus

Hovedretter Kjøtt:

  • Kyllingbryst med saltbakt sjalottløk, broccolli og paprikasaus
  • Helstekt ytrefilet av svin med asparges og tomatconcasse
  • Helstekt indrefilet av okse med ristet sopp, grønnsaker og madeirasaus
  • Hjortefilet med grønnsaker, tyttebærtrekt pære og viltsaus

Til alle hovedrettene kan man velge poteter som nevnt under:

  • Kokte poteter
  • Ovnsbakte amadine poteter
  • Fløtegratinerte poteter
  • Hasselbakte poteter


Desserter:

  • Karamellpudding med karamellsaus
  • Vaniljeisparfait med frukt og bær
  • Ostekake med bringebærcoulis
  • Blåbærisparfait på krydderbunn
  • Fruktsalat med kokos sorbet
  • Sjokoladeterrine med marinerte bringebær

Osteanrettning:

  • Kan benyttes som forrett, dessert eller tillegg til koldtbord/tapas.
  • Diverse typer ost med godt tilbehør fra Den Blinde Ku og lokale leverandører

Kaker:

  • Chili-sjokoladekake
  • Ostekake
  • Konfektkake
  • Marsipankake
  • Kremkake
  • Eplekake
  • Kransekake
  • Kringle
  • Bryllupskaker
  • *Andre kaker kan leveres på forespørsel
  • Sjokladefontene
  • Sjokoladetapas

Drikkevarer:

  • Kaffe
  • Te
  • Mineralvann
  • Eplemost
  • Diverse typer Øl
  • Rødvin
  • Hvitvin
  • Rosèvin
  • Musserende vin
  • Champagne
  • Drinker
  • Cognac
  • Likør

Ta kontakt